• Valhøj Skole
  • valhoj-skole@rk.dk

- En idrætsprofilskole

Sidste skoledag 2016

Atletikstævne 2016 - Eleverne fra 3. 5. og 7.kl har hen 3 flotte pokaler hjem til skolen. Stort tillykke.

Cirkus 2.kl

Fantasinørd

Innovation 2016

Zombier på Valhøj!

Bo Skaarup Slemming den 24-06-2016
    Kære forældre

Sommerferien står for døren. Eleverne er klare og det er vi også! Det har igen været et skoleår med masser af gode skoledage, hvor eleverne har lært en masse og har nydt hinandens samvær.
    Det at lave skole er også en stor ting, hvor mange interesser skal tilgodeses. Elevernes, forældrenes, personalet og de politiske interesser skal forenes, og det er ikke altid nemt. Jeg synes, vi langt hen ad vejen lykkes og vores elever udtrykker i hvertfald i trivselsundersøgelsen, at de er godt eller meget godt tilfredse med at være hos os. De trives fagligt og socialt. Det er et godt udgangspunkt for en god sommerferie.
    Vi er klar igen mandag d. 8. august kl. 8.00 til at tage imod 1. - 9. klasse. Vores nye børnehaveklasser starter dagen efter d. 9. august kl. 9.30.
    Skolens SFO er åben hele sommeren.

smileySkolens kontor er lukket i uge 27,28,29 og 30.

Mange solskinshilsner

Ledelsen/Bo

• Anita Vendelboe den 06-06-2016

Skolemælk til madpakken

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.

Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

SKOLEMÆLK
    MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING
    Tlf.  8731 2140
    skolemaelk@mejeri.dk
    www.skolemaelk.dk

Anita Vendelboe den 13-01-2016
    VIGTIGT !

Se vedhæftede meddelse fra Rødovre Kommunes skolechef John Kronbak
    - vedrørende ændret feriekalender i skoleåret 2016/2017.